Fotomässan i Stockholm

posted in: Messer, News | 0

Har tilbrakt lørdagen på Fotomässan i Stockholm denne helgen. Dette er mitt første besøk på denne messen, – mens den er i Stockholm. Tidligere var jeg flere ganger i Göteborg. Derfor var jeg veldig spent på hva slags messe jeg kom til denne gangen.

Dette var en ikke altfor stor messe, som ikke trenger mer enn en dag. Veldig stor vekt på fotoutstillinger, og utstyr/foredrag til den avanserte amatør. Litt av hvert, og derfor vanskelig å sette i en bestemt bås. Nikon og Canon har etter hvert bygget opp en tradisjon for å tilby Clean&Check til sine kunder. Derfor store køer begge steder. Pro og Bron hadde små stands i forhold til hva vi er vant med å se på messer som Photokina.. Ikke så mye proffutstyr ut over dem, men mye i den lavere prisklassen. Ellers var alle kameraprodusentene der, ingen nevnt – ingen glemt.

En som er seriøs amatør og/eller veldig gjerne vil se på masse utstillinger har mye igjen for turen, men som fagperson var utbyttet litt labert. Tilsvarende messe på Lillestrøm er ikke noe dårligere. Mengden foredrag og bokskred er det samme, utstillinger muligens litt mer i Stockholm. Ser derfor frem til kommende messe på senvinteren 2012.