Photokina i september

posted in: Messer | 0
Photokina 2008. Foto © Roy Gabrielsen
Photokina 2008. Foto © Roy Gabrielsen

Jeg vil også denne gang være tilstede på dette års Photokina. Messen varer fra 21.-26. september, men jeg vil kun være der i det som regnes for “fagdagene” – tirsdag til fredag – 21.-24. Jeg holder på å booke avtaler med eksisterende leverandører, så ønsker du et møte med meg – kan det være smart å avtale dette på forhånd.

Jeg vil ved anledning henge rundt stands’ene til Photoflex, Novoflex, Praktica … flere kommer.

Tips for deg som skal dit, og er nybegynner:
Fra 2008 er hovedinngangen flyttet til nærmeste jernbanestasjon, og dermed lønner det seg å ta toget – i stedet for den populære fergen. Togbilletten (spor 10 fra Køln stasjon) er inkludert i messebilletten, mens færgen må du betale for. Dessuten får du et stykke å gå, dersom du velger færgen.